Loading

ko je iza svega ovoga

BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

Zaljubljenik u fotografiju, u njenu moć da sačuva dio vremena koji nepovratno prolazi, jedinstveni trenutak koji se nikada više neće ponoviti. Jednostavno, da sačuva uspomene.

Fotografijom se počinjem baviti sasvim slučajno 2014. godine, baš iz gore navedenih razloga, zbog moći koju fotografija ima da sačuva trenutak. U početku koristim kompaktni fotoaparat, ali ubrzo shvatam da mi on ne pruža dovoljno kontrole i kupujem FujiFilm prosumer koga koristim narednih godinu dana. U tom periodu se dosta posvećujem učenju tehnike čitajući raznu literaturu, gledajući video materijale, itd. Nakon izvjesnog vremena kada sam shvatio da mi fotografija nije dosadila i da je postala više od hobija, odlučujem se za kupovinu svog prvog DSLR fotoaparata Canon.

U daljem istraživanju i otkrivanju čari fotografije, susreo sam se sa manuelnim objektivima korištenim na starim SLR fotoaparatima. Od tada u većini slučajeva koristim Helios 44M, stari ruski objektiv koji me očarao svojim nevjerovatnim bokeh-om.

Najviše uživam u fotografisanju pejzaža, uopšteno prirode i sitnih detalja, kao i životinja. Pored toga obožavam zalaske sunca, koji me uvijek iznova očaravaju svojom ljepotom.

trenutak inspiracije

Instagram Feed

Novosti na Instagram profilu.

Instagram Page