Na svega 10-ak kilometara od Slavonskog Broda u mjestu Garčin, nalazi se ranč Ramarin. Mjesto gdje u izvornom slavonskom ambijentu možete uživati u prirodi, raznim aktivnostima, kao i u degustaciji vina i tradicionalnoj slavonskoj kuhinji.

Iz ljubavi prema tim predivnim životinjama, nastao je ranč sa svega par konja. A danas je to porodični posao sa mnogo više sadržaja u ponudi.

BIlo da se odlučite za jahanje konja, vožnju biciklom, pecanje ili jednostavno boravak u prirodi, ovdje će svako pronaći po nešto za sebe u čemu će zasigurno uživati.

Za najmlađe, tu je savremeno opremljeno dječije igralište.

Pored mnogobrojnih aktivnosti koje ranč nudi, ipak se najviše izdvajaju razne sorte konja.
Osim susreta i druženja sa konjima, tu je i škola jahanja za djecu i odrasle,  uz vrhunske učitelje i trenere.

Ukoliko poželite provesti više od jednog dana na ranču, u ponudi takođe imaju smještaj za noćenje, hostel sa 32 ležaja za iznajmljivanje.

A kada poslije svih aktivnosti koje ranč nudi, odlučite da uzmete predah, to možete učiniti uz degustaciju Ramarin vina, kao i u caffe baru koji je uređen u slavonskom stilu i restoranu uz tradicionalna slavonska jela.

Ostatak fotografija nastalih prilikom naše posjete ranču pogledajte u nastavku i pokušasjte osjetiti bar dijelić atmosfere koju ovaj predivni ranč pruža.